فناوری اطلاعات-سیاست-ورزش tag:http://cyberage.mihanblog.com 2017-05-23T22:29:05+01:00 mihanblog.com ابداع روشی برای تماشای تلویزیون توسط افراد نابینا-ناشنوا 2017-05-23T12:29:07+01:00 2017-05-23T12:29:07+01:00 tag:http://cyberage.mihanblog.com/post/7317 عرفان  محققان موفق به توسعه یک تکنیک شدند که خط بریل را در زمان واقعی تایپ کرده و به افراد نابینا-ناشنوا امکان استفاده از تلویزیون بدون نیاز به واسطه را می‌دهد.  محققان دانشگاه کارلوس مادرید در پروژه‌ای به نام PervasiveSUB  تمام زیرنویس‌های کانال‌های تلویزیونی را به یک سرور مرکزی می‌فرستند که این سرور داده‌ها را به گوشی هوشمند یا تبلت ارسال می‌کند.   این داده‌ها پس از ارسال، به خط بریل تبدیل شده و از طریق یک اپلیکیشن که اجازه کنت


  اخبارعلمی,خبرهای علمی, تماشای تلویزیون

محققان موفق به توسعه یک تکنیک شدند که خط بریل را در زمان واقعی تایپ کرده و به افراد نابینا-ناشنوا امکان استفاده از تلویزیون بدون نیاز به واسطه را می‌دهد.

 محققان دانشگاه کارلوس مادرید در پروژه‌ای به نام PervasiveSUB  تمام زیرنویس‌های کانال‌های تلویزیونی را به یک سرور مرکزی می‌فرستند که این سرور داده‌ها را به گوشی هوشمند یا تبلت ارسال می‌کند.

 

این داده‌ها پس از ارسال، به خط بریل تبدیل شده و از طریق یک اپلیکیشن که اجازه کنترل سرعت زیرنویس‌هایی که به طور مستقیم از تلویزیون پخش می‌شوند را نیز به کاربر می‌دهد، برای افراد نابینا-ناشنوا ارسال می‌شود.

 

PervasiveSUB توسط شرکت اسپانیایی ارائه دهنده خدمات مخابراتی و پهنای باند " تلفونیکا " تامین مالی شده است.

 

تلفونیکا یک شرکت مخابراتی اسپانیایی است، که خدماتی چون: اینترنت، پهنای باند، ارتباطات راه دور، خطوط تلفن ثابت و تلفن همراه را ارائه می‌نماید و در سال ۱۹۲۴ میلادی پایه‌گذاری شده است.

 

 آزمایش این تکنیک جدید با موفقیت انجام شده و این فناوری در حال حاضر در تمام کانال‌های تلویزیونی ملی و منطقه ای دیجیتال زمینی (DTT) در مادرید در حال اجرا است.

 

این تیم تحقیقاتی در حال حاضر این سرویس را به صورت رایگان در اختیار کسانی که به آن نیاز دارند قرار می‌دهند.

]]>
تأمین انرژی با یخهایی که آتش می گیرند! 2017-05-23T12:28:23+01:00 2017-05-23T12:28:23+01:00 tag:http://cyberage.mihanblog.com/post/7316 عرفان چین و ژاپن در اقدامی بی سابقه یخهای قابل احتراق را از بستر اقیانوس استخراج می کنند تا از آن به عنوان منبع هنگفت انرژی استفاده کنند.  خبرگزاری شینهوای چین گزارش داد: ایده استفاده از یخهای قابل احتراق یا به عبارتی فسیلهای یخ زده به واقعیت نزدیک می شود. دو غول اقتصادی دنیا در شرق آسیا یعنی چین و ژاپن موفق شده اند این دسته از توده های عظیم یخ را از بستر اقیانوس استخراج کنند.   مهمترین ویژگی یخهای قابل احتراق این است که آتش گرفته و م


  اخبارعلمی,خبرهای علمی,یخهایی که آتش می گیرند

چین و ژاپن در اقدامی بی سابقه یخهای قابل احتراق را از بستر اقیانوس استخراج می کنند تا از آن به عنوان منبع هنگفت انرژی استفاده کنند.

 خبرگزاری شینهوای چین گزارش داد: ایده استفاده از یخهای قابل احتراق یا به عبارتی فسیلهای یخ زده به واقعیت نزدیک می شود. دو غول اقتصادی دنیا در شرق آسیا یعنی چین و ژاپن موفق شده اند این دسته از توده های عظیم یخ را از بستر اقیانوس استخراج کنند.

 

مهمترین ویژگی یخهای قابل احتراق این است که آتش گرفته و می توان از آن به عنوان منبع چشمگیر تأمین انرژی استفاده کرد.

 

البته کارشناسان معتقدند تا بهره برداری در مقیاس کلان از این منبع انرژی فاصله زیادی داریم و اگر به درستی از آن استفاده نشود ممکن است خود به منبعی خطرناک برای تولید گازهای گلخانه ای و تشدید فرآیند تغییرات جوی تبدیل شود.

 

به طور کلی یخ قابل احتراق، ترکیبی منجمد از آب و گاز طبیعی متمرکز محسوب می شود که از بعد علمی به آن هیدرات متان گفته می شود. این ماده قابلیت احتراق در وضعیت انجماد را دارد و از این رو بسیاری از کارشناسان تصور می کنند که یکی از سوختهای فسیلی بسیار فراوان در زمین باشد.

 

خبرگزاری شینهوا در بخشی از این گزارش آورده است: حفاری بزرگی در دریای چین جنوبی انجام شده و مهندسان توانستند یخ قابل احتراق استخراج و روانه سطح آب کنند.

 

مقامات چینی این دستاورد را انقلابی در تأمین انرژی مورد نیاز بشر عنوان کرده اند.

]]>
گوجه فرنگی های متفاوتی در راه است 2017-05-22T01:04:07+01:00 2017-05-22T01:04:07+01:00 tag:http://cyberage.mihanblog.com/post/7315 عرفان دانشمندان با تکیه بر جهشهای ژنتیکی طبیعی به دنبال تولید گوجه فرنگی های مرغوبتری هستند. این نوآوری به تحولی بزرگ در صنایع کشاورزی و تولیدات غذایی منجر خواهد شد. به نقل از نشریه تکنولوژی ریویو، در دنیای ژنتیک گاهی اوقات ژنها به صورت طبیعی اثر یکدیگر را خنثی می کنند. در واقع ژنهایی که باید اثر تقویت کننده ای بر عملکردشان داشته باشند در برخی مواقع اثرگذاری همدیگر را خنثی می گذارند.   این رویداد طبیعی که به عنوان جهش ژنتیکی طبیعی شناخته




  اخبارعلمی ,خبرهای   علمی ,گوجه فرنگی

دانشمندان با تکیه بر جهشهای ژنتیکی طبیعی به دنبال تولید گوجه فرنگی های مرغوبتری هستند. این نوآوری به تحولی بزرگ در صنایع کشاورزی و تولیدات غذایی منجر خواهد شد.

به نقل از نشریه تکنولوژی ریویو، در دنیای ژنتیک گاهی اوقات ژنها به صورت طبیعی اثر یکدیگر را خنثی می کنند. در واقع ژنهایی که باید اثر تقویت کننده ای بر عملکردشان داشته باشند در برخی مواقع اثرگذاری همدیگر را خنثی می گذارند.

 

این رویداد طبیعی که به عنوان جهش ژنتیکی طبیعی شناخته می شود اکنون به عنوان چراغ راه دانشمندان در توسعه پروژه ای تبدیل شده که می تواند صنایع غذایی جهان را دستخوش انقلابی اثرگذار کند.

 

گروهی از دانشمندان در مطالعه ای جامع که به تازگی در نشریه تخصصی Cell Press منتشر شده به موضوع جهش ژنتیکی پرداخته و این موضوع را مورد بررسی قرار می دهند که از این نکته برای تحول در پرورش گیاهان و محصولات کشاورزی پرمصرف استفاده شود.

 

یکی از مهمترین محصولاتی که مد نظر دانشمندان قرار دارد گوجه فرنگی است. آنها به دنبال استفاده از این نوع جهشهای ژنتیکی هستند تا محصولات مؤثرتر و مرغوب تری را تولید و روانه بازارهای جهانی کنند.

 

نکته جالب اینجاست که گوجه فرنگی های امروزی نتیجه جهش ژنتیکی است که در کشاورزی ۸ تا ۱۰ هزار سال گذشته روی داده است. گوجه فرنگی هایی که پیش از آن در زمین می روییده کوچکتر، تیره تر و بی شباهت به میوه ای همچون توت فرنگی نبوده است.

 

]]>